Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutalne Drewno FC Pyry
Normal Tactiek N
53% Balbezit 47%
14% Spel op eigen helft 86%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Grudziński speelt de bal door. Daar is Machura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machura geeft een lange en hoge pass. Czerw rent richting de bal. Czerw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Drewno - FC Pyry 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grudziński rent richting de bal. Grudziński passt de bal in één keer door. Daar is Czerw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerw schiet op doel. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Łeptuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morejón is nu in balbezit. Hanusiak onderschept slim de pass. Hanusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Grudziński speelt de bal door. Czerw rent richting de bal. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak passt de bal met de wreef. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw schiet op doel. Szczur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Drewno - FC Pyry 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Drewno 20%, FC Pyry 80%.
Brutalne Drewno - FC Pyry 2:0

46e minuut.
Draszba komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch passt de bal in één keer door. Czerw is nu in balbezit. Czerw schiet op doel. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Drewno - FC Pyry 3:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łeptuch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw rent richting de bal. Czerw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Selke speelt de bal door. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal in één keer door. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw schiet op doel. Szczur bokst de bal weg. Czerw is nu in balbezit. Czerw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Drewno - FC Pyry 4:0

58e minuut.
Czerw met een sublieme pass. Urieta controleert de bal met de borst. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak schiet op doel. Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grudziński rent richting de bal. Grudziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szczur trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Buonvino de bal. Czerw is nu in balbezit. Czerw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grudziński speelt de bal door. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft de bal voor. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw haalt uit met een fantastische trap. Szczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Schmetterling geeft de bal voor. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski speelt de bal door. Grudziński rent richting de bal. Grudziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Selke probeert naar een medespeler te passen. Grudziński rent richting de bal. Grudziński schiet op doel. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Drewno 9%, FC Pyry 91%.
Brutalne Drewno - FC Pyry 4:0