Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
druzynka fordon
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan probeert naar een medespeler te passen. Semov rent richting de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mola is nu in balbezit. Mola geeft de bal voor. Karolek kopt de bal weg. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciński schiet op doel. Błaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:1

7e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Inworp. Rujoiu met de inworp. Żukowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Semov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:2

12e minuut.
Stanisławski rent richting de bal. Semov onderschept slim de pass. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel. Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Żukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żukowski geeft een lange en hoge pass. Karolek probeert de bal aan de voet te houden. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:3

16e minuut.
Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karolek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ďurkovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Semov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ďurkovič met de inworp. Cihan met een sublieme pass. Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopaciński krijgt zijn hoofd ertegen. Karolek onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Inworp. Żukowski met de inworp. Cihan is nu in balbezit. Cihan geeft de bal voor. Semov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Błaszczyk speelt de bal door. Rujoiu kopt de bal weg. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. Błaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Łysik kopt de bal weg. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rujoiu passt de bal met de wreef. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov passt de bal met de wreef. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Przepióra geeft de bal voor. Ďurkovič kopt de bal weg. Śliwa heeft problemen om de bal te vangen. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Robak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka 81%, fordon 19%.
druzynka - fordon 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Łopaciński de bal. Lizak begaat een overtreding. Łopaciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rujoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Semov kopt de bal weg. Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal in één keer door. Semov rent richting de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Łysik kopt de bal weg. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan met een sublieme pass. Semov kan de bal niet met de borst controleren. Semov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Yushin met een sublieme pass. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič speelt de bal door. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Semov geeft een hoge lob. Stanisławski probeert de bal met de borst te controleren. Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karolek de bal. Błaszczyk bokst de bal weg. Łopaciński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:4

63e minuut.
Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov geeft de bal voor. Klungelig pakt Bugała de bal. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lizak kopt de bal weg. Cihan met een sublieme pass. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Semov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Semov rent richting de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:5

70e minuut.
Kropop trapt de bal weg. Cihan met een sublieme pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:6

72e minuut.
Łopaciński rent richting de bal. Cihan is nu in balbezit. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karolek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:7

73e minuut.
Cihan passt de bal zonder na te denken. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een hoge lob. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rujoiu kopt de bal weg. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Semov de bal. Semov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:8

80e minuut.
Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Przepióra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan met een sublieme pass. Daar is Semov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov speelt de bal door. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:9

83e minuut.
Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič geeft de bal voor. Klungelig pakt Karolek de bal. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka - fordon 0:10

84e minuut.
Semov is nu in balbezit. Cihan rent richting de bal. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lizak met een sublieme pass. Przepióra rent richting de bal. Cihan probeert naar een medespeler te passen. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka 78%, fordon 22%.
druzynka - fordon 0:10