Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuflowe mocne Modrzewianka Dziekanowice
442 Tactiek Defend
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten formidable
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Górny verovert de bal door een tackle van achteren. Salva geeft de bal voor. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:1

10e minuut.
Kurucsai onderschept slim de pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojewódzki trapt de bal weg van het doel. Korczyk kopt de bal weg. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojewódzki trapt de bal weg. Márquez kopt de bal weg. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:2

17e minuut.
Való geeft de bal voor. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk geeft een hoge lob. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Salva geeft een lange en hoge pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Pacuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojewódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:3

24e minuut.
Kupczyk passt de bal met de wreef. Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Pawelczyk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wessel kopt de bal weg. Sterling is nu in balbezit. Sterling met een sublieme pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:4

30e minuut.
Górny is nu in balbezit. Górny speelt de bal door. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:5

36e minuut.
Salva geeft een hoge lob. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:6

42e minuut.
Magnone geeft de bal voor. Klungelig pakt Pawelczyk de bal. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel. Wojewódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 68%, Modrzewianka Dziekanowice 32%.
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:7

50e minuut.
Magnone passt de bal in één keer door. Salva is nu in balbezit. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:8

52e minuut.
Kurucsai met een sublieme pass. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sterling geeft de bal voor. Kurucsai is nu in balbezit. Pacuda begaat een overtreding. Kurucsai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Márquez komt bij de bal en schiet. Wojewódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:9

71e minuut.
Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 0:10

75e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Kurucsai rent richting de bal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal met de wreef. Ba geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Magnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur verovert de bal door een tackle van achteren. Zamcur passt de bal met de wreef. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 1:10

84e minuut.
Sterling rent richting de bal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 1:11

88e minuut.
Doeltrap. Goetzinger met een harde bal richting middenveld. Márquez kopt de bal weg. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez is nu in balbezit. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 69%, Modrzewianka Dziekanowice 31%.
kuflowe mocne - Modrzewianka Dziekanowice 1:12