Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hockey Service KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bradło passt de bal zonder na te denken. Nejman heeft problemen om de bal te vangen. Kochan rent richting de bal. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szarmach rent richting de bal. Szarmach geeft een hoge lob. Moczulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kochan is nu in balbezit. Kochan passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 1:0

8e minuut.
Rorat heeft problemen om de bal te vangen. Rorat geeft een lange en hoge pass. Kochan kopt de bal weg. Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Polaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polaczek geeft de bal voor. Szarmach kopt de bal weg. Kochan is nu in balbezit. Kochan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gracz verovert de bal door een tackle van achteren. Raus rent richting de bal. Raus met een sublieme pass. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko draait met de bal, schiet en ... Półchłopek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański met een sublieme pass. Kochan met een sublieme pass. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 2:0

34e minuut.
Kochan rent richting de bal. Błaszko rent richting de bal. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 3:0

37e minuut.
Marszal geeft de bal voor. Moczulski kopt de bal weg. Kochan met een sublieme pass. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 4:0

40e minuut.
Wieża rent richting de bal. Wieża geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarniak de bal. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hockey Service 47%, KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 53%.
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 4:0

54e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Kochan passt de bal in één keer door. Błaszko rent richting de bal. Błaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 5:0

62e minuut.
Rorat met een snelle inworp. Kochan geeft een lange en hoge pass. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Błaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 6:0

68e minuut.
Polaczek met een snelle inworp. Raus is nu in balbezit. Raus passt de bal met de wreef. Błaszko rent richting de bal. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Wieża geeft een lange en hoge pass. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Błaszko rent richting de bal. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Turkowski rent richting de bal. Błaszko rent richting de bal. Błaszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański passt de bal zonder na te denken. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 7:0

89e minuut.
Makulski passt de bal zonder na te denken. Polaczek rent richting de bal. Nieziemski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nieziemski krijgt een gele kaart. Polaczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Polaczek kan niet meer verder spelen. Świątek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hockey Service 34%, KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 66%.
Hockey Service - KS ZDRÓJ JEDLINA ZDRÓJ 7:0