Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: FC Pyry Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 627
FC Pyry Barkowo Unit
N Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Urieta rent richting de bal. Mandla rent richting de bal. Leniec rent richting de bal. Leniec draait met de bal, schiet en ... Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:1

18e minuut.
Kościukiewicz passt de bal met de wreef. Leniec probeert naar een medespeler te passen. Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolewski draait met de bal, schiet en ... Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:2

23e minuut.
Leniec met een sublieme pass. Honkisz rent richting de bal. Honkisz probeert naar een medespeler te passen. Korolewski rent richting de bal. Korolewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:3

28e minuut.
Inworp. Miłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leniec speelt de bal door. Korolewski rent richting de bal. Korolewski draait met de bal, schiet en ... Szczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leniec is nu in balbezit. Leniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Leniec is nu in balbezit. Leniec passt de bal met de wreef. Korolewski rent richting de bal. Korolewski schiet op doel. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach met een sublieme pass. Korolewski rent richting de bal. Korolewski schiet op doel. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:4

43e minuut.
Leniec probeert naar een medespeler te passen. Urieta heeft problemen om de bal te vangen. Urieta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korolewski de bal. Korolewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draszba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 73%, Barkowo Unit 27%.
FC Pyry - Barkowo Unit 0:4

52e minuut.
Miłowski met de inworp. Leniec speelt de bal door. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki geeft de bal voor. Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Korolewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:5

83e minuut.
Miłowski met een snelle inworp. Daar is Leniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draszba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leniec raakt geblesseerd tijdens het duel. Leniec neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - Barkowo Unit 0:6

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szczur niet meer kan verder spelen. Guernieri komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mandla onderschept slim de pass. Mandla geeft een lange en hoge pass. Korolewski is nu in balbezit. Korolewski schiet op doel. Guernieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 82%, Barkowo Unit 18%.
FC Pyry - Barkowo Unit 0:6