Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
simona1993 Hockey Service
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kochan draait met de bal, schiet en ... Daar is Perz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel. Janoszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kwiatkowski rent richting de bal. Błaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko probeert naar een medespeler te passen. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Janoszka trapt de bal weg. Zamordek kopt de bal weg. Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatkowski haalt uit met een fantastische trap. Łażewski bokst de bal weg. Gic is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
simona1993 - Hockey Service 1:0

15e minuut.
Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski rent richting de bal. Met opzet legt Marcyjański zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marcyjański naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Kwiatkowski rent richting de bal. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Zamordek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamordek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan speelt de bal door. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simona1993 48%, Hockey Service 52%.
simona1993 - Hockey Service 1:0

51e minuut.
Kwiatkowski kan de bal niet met de borst controleren. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan passt de bal zonder na te denken. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Kochan onderschept slim de pass. Kochan met een sublieme pass. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kochan rent richting de bal. Szambelan is nu in balbezit. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simona1993 52%, Hockey Service 48%.
simona1993 - Hockey Service 1:0