Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Zeszyty HSV Grudziądz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Kalita is nu in balbezit. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Glinka onderschept slim de pass. Glinka passt de bal met de wreef. Krzywania probeert naar een medespeler te passen. Bądos rent richting de bal. Bądos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos speelt de bal door. Liniowiecki rent richting de bal. Bądos rent richting de bal. Bądos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Stanisławek de bal. Bądos rent richting de bal. Bądos passt de bal zonder na te denken. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 1:0

35e minuut.
Gajtkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalita is nu in balbezit. Kalita geeft de bal voor. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Barszcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek verovert de bal door een tackle van achteren. Bądos rent richting de bal. Bądos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka onderschept slim de pass. Glinka speelt de bal door. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 40%, HSV Grudziądz 60%.
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 1:0

48e minuut.
Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc met een sublieme pass. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

49e minuut.
Paciaciak verovert de bal door een tackle van achteren. Paciaciak passt de bal in één keer door. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 2:0

51e minuut.
Rzeszutko geeft de bal voor. Inworp. Kulawiak met de inworp. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel. Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Barszcz rent richting de bal. Barszcz geeft de bal voor. Kołodziej heeft problemen om de bal te vangen. Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 2:1

64e minuut.
Bądos geeft een hoge lob. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Pitry heeft problemen om de bal te vangen. Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mazoń geeft een lange en hoge pass. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywania geeft de bal voor. Klungelig pakt Barszcz de bal. Barszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Glinka is nu in balbezit. Glinka passt de bal zonder na te denken. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Łach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalita de bal. Forc is nu in balbezit. Forc haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 42%, HSV Grudziądz 58%.
Piast Zeszyty - HSV Grudziądz 3:1