Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0117
  • Stadion: FC Lamy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2753
FC Lamy Piast Zeszyty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Forc onderschept slim de pass. Forc passt de bal in één keer door. Kołodziej rent richting de bal. Pękala verovert de bal door een tackle van achteren. Pękala schiet op doel. De bal raakt de paal. Cieślewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sagan geeft een lange en hoge pass. Pitry kopt de bal weg. Kołodziej is nu in balbezit. Pękala onderschept slim de pass. Pękala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stanisławek probeert de bal aan de voet te houden. Pękala is nu in balbezit. Pękala passt de bal in één keer door. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lamy - Piast Zeszyty 1:0

10e minuut.
Sagan rent richting de bal. Pękala rent richting de bal. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń schiet op doel. Daar is Dziekanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wojtóściszyn probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek is nu in balbezit. Pękala rent richting de bal. Pękala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stanisławek de bal onder controle te krijgen. Cieślewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Paciaciak geeft een hoge lob. Inworp. Wojtóściszyn met een snelle inworp. Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Adaszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubień komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Łach passt de bal met de wreef. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech geeft een hoge lob. Forc krijgt zijn hoofd ertegen. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pękala kopt de bal weg. Klungelig pakt Łach de bal. Łach geeft een lange en hoge pass. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łach neemt de hoekschop. Jarzyński is nu in balbezit. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lamy - Piast Zeszyty 1:1

38e minuut.
Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc verovert de bal door een tackle van achteren. Forc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pitry geeft een hoge lob. Inworp. Wojtóściszyn met de inworp. Pękala rent richting de bal. Pękala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lamy 49%, Piast Zeszyty 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lamy - Piast Zeszyty 1:1

52e minuut.
Paciaciak geeft een hoge lob. Błoch heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forc. Błoch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Błoch kan niet meer verder spelen. Pietka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Kubień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Łach met een sublieme pass. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sagan is nu in balbezit. Forc onderschept slim de pass. Grzonkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forc raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołodziej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wojtóściszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciaciak onderschept slim de pass. Paciaciak geeft een lange en hoge pass. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ledwoń passt de bal met de wreef. Soboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala is nu in balbezit. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lamy 54%, Piast Zeszyty 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lamy - Piast Zeszyty 1:1