Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gugmens Ekipa Osiedle Grupa Południe
reset Tactiek lambADAJEW
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Kutryb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Michelis passt de bal met de wreef. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki haalt uit met een fantastische trap. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gryniewicki probeert de bal aan de voet te houden. Ognjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutryb. Kutryb krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Paul is nu in balbezit. De Michelis verovert de bal door een tackle van achteren. De Michelis geeft de bal voor. Mascate rent richting de bal. Mascate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De Michelis probeert naar een medespeler te passen. Tomicki rent richting de bal. Gogola rent richting de bal. Tomicki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicki draait met de bal, schiet en ... Dobias bokst de bal weg.

28e minuut.
Gogola geeft een hoge lob. Telichowski rent richting de bal. Telichowski geeft de bal voor. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ... Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mascate rent richting de bal. Mascate passt de bal in één keer door. De Michelis probeert naar een medespeler te passen. Mascate rent richting de bal. Mascate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Mascate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryniewicki is nu in balbezit. Mascate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mascate krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chałas passt de bal in één keer door. Paul is nu in balbezit. Mascate verovert de bal door een tackle van achteren. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Dobias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 31%, Ekipa Osiedle Grupa Południe 69%.
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 1:0

46e minuut.
Doré komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chałas speelt de bal door. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate onderschept slim de pass. Mascate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Mascate de bal. Gogola geeft een hoge lob. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Mascate heeft problemen om de bal te vangen. Mascate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daar is Chałas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chałas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chałas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mascate maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 2:0

61e minuut.
Lama rent richting de bal. Karolkiewicz is nu in balbezit. Doré onderschept slim de pass. Chałas is nu in balbezit. Chałas met een sublieme pass. Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kutryb probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mascate de bal. Mascate passt de bal met de wreef. Tomicki rent richting de bal. Tomicki haalt uit met een fantastische trap. Dobias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mascate rent richting de bal. Mascate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 3:0

69e minuut.
De Michelis passt de bal in één keer door. Chałas met een sublieme pass. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ... Dobias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 4:0

71e minuut.
De Michelis probeert naar een medespeler te passen. Chałas rent richting de bal. Chałas met een sublieme pass. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gryniewicki rent richting de bal. Mascate onderschept slim de pass. Mascate schiet op doel. Dobias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 5:0

73e minuut.
Rycerz rent richting de bal. Mascate verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicki rent richting de bal. Tomicki draait met de bal, schiet en ... Dobias maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Dobias met een harde bal richting middenveld. De Michelis kopt de bal weg. Mascate is nu in balbezit. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Dobias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 6:0

88e minuut.
Telichowski geeft een lange en hoge pass. Tomicki kopt de bal weg. Paul probeert de bal aan de voet te houden. Mascate rent richting de bal. Mascate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 27%, Ekipa Osiedle Grupa Południe 73%.
F.C. Gugmens - Ekipa Osiedle Grupa Południe 6:0