Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Zeszyty KC Oko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Langiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - KC Oko 1:0

16e minuut.
Łach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołodziej speelt de bal door. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - KC Oko 2:0

19e minuut.
Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel. Mandla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - KC Oko 3:0

22e minuut.
Kulawiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Zdebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popieliński rent richting de bal. Popieliński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - KC Oko 3:1

25e minuut.
Popieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Popieliński met een sublieme pass. Szpiech is nu in balbezit. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 37%, KC Oko 63%.
Piast Zeszyty - KC Oko 3:1

61e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech passt de bal in één keer door. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dziekanowski geeft de bal voor. Łach kopt de bal weg. Forc heeft problemen om de bal te vangen. Forc schiet op doel. Mandla probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Forc kopt de bal weg. Mandla is nu in balbezit. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Forc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 54%, KC Oko 46%.
Piast Zeszyty - KC Oko 3:1