Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łazibdul FC Chicos Loco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Smoktunowicz kopt de bal weg. Nikiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaśko. Jaśko krijgt een gele kaart. Nikiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Smoktunowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełtyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligas is nu in balbezit. Ligas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jaśko met een snelle inworp. Gwardys geeft een lange en hoge pass. Kantanista rent richting de bal. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fonfara zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fonfara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łazibdul 46%, FC Chicos Loco 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Łazibdul - FC Chicos Loco 0:0

66e minuut.
Smoktunowicz is nu in balbezit. Ligas verovert de bal door een tackle van achteren. Ligas probeert naar een medespeler te passen. Juskowiak rent richting de bal. Juskowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łazibdul - FC Chicos Loco 0:1

73e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąskiewicz rent richting de bal. Miąskiewicz speelt de bal door. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łazibdul 41%, FC Chicos Loco 59%.
Fc Łazibdul - FC Chicos Loco 0:1