Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapite Talenty Dziki Harlem
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Łoza is nu in balbezit. Filipski rent richting de bal. Łoza begaat een overtreding. Łoza krijgt een gele kaart. Filipski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charkiewicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik begaat een overtreding. Brzeski raakt geblesseerd tijdens het duel. Feć zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samburski rent richting de bal. Samburski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapite Talenty 45%, Dziki Harlem 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zapite Talenty - Dziki Harlem 0:0

64e minuut.
Kuczen rent richting de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Kuczen probeert de bal aan de voet te houden. Danielczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapite Talenty - Dziki Harlem 1:0

66e minuut.
Łoza met een sublieme pass. Samburski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zapite Talenty - Dziki Harlem 1:1

69e minuut.
Troch probeert naar een medespeler te passen. Gąska rent richting de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samburski is nu in balbezit. Samburski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik geeft een hoge lob. Okno rent richting de bal. Żyłas onderschept slim de pass. Żyłas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoza met een snelle inworp. Gaduła is nu in balbezit. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza geeft een lange en hoge pass. Danielczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapite Talenty 46%, Dziki Harlem 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zapite Talenty - Dziki Harlem 1:1