Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Zeszyty LKS Zapora
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 56.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap. Cieślewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:1

5e minuut.
Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej speelt de bal door. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dziekanowski de bal onder controle te krijgen. Cieślewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Fita rent richting de bal. Fita geeft een hoge lob. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:2

14e minuut.
Stanisławek is nu in balbezit. MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick passt de bal zonder na te denken. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz bokst de bal weg. Wymeersch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:3

16e minuut.
MacKendrick heeft problemen om de bal te vangen. MacKendrick probeert naar een medespeler te passen. Jusufranić is nu in balbezit. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitry trapt de bal weg van het doel. Frejie kopt de bal weg. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fita is nu in balbezit. Kołodziej onderschept slim de pass. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Rudiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
MacKendrick is nu in balbezit. MacKendrick geeft de bal voor. Dziekanowski heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:4

23e minuut.
Fita passt de bal in één keer door. MacKendrick rent richting de bal. MacKendrick geeft een lange en hoge pass. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić passt de bal met de wreef. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Wymeersch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz geeft een hoge lob. Paciaciak heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:5

29e minuut.
Paciaciak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick verovert de bal door een tackle van achteren. MacKendrick geeft een lange en hoge pass. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jusufranić met een sublieme pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wymeersch raakt geblesseerd tijdens het duel. MacKendrick komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Frejie passt de bal in één keer door. MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick passt de bal zonder na te denken. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frejie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita geeft een hoge lob. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Cieślewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Łach geeft de bal voor. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins passt de bal in één keer door. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKendrick speelt de bal door. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cieślewicz met een harde bal richting middenveld. Jusufranić met een sublieme pass. Misiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Wymeersch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Misiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pitry de bal. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Cieślewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Dziekanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 88%, LKS Zapora 12%.
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:5

52e minuut.
Klungelig pakt Fita de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. Dziekanowski probeert de bal aan de voet te houden. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel. Paal! Daar is Wymeersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wymeersch raakt geblesseerd tijdens het duel. Białostocki komt het veld opgelopen. Wymeersch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:6

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shirasawa komt het veld opgelopen. Rudiak trapt de bal weg van het doel. Shirasawa kopt de bal weg. Wymeersch rent richting de bal. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Wymeersch de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Kołodziej heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:7

64e minuut.
Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Fita geeft een lange en hoge pass. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch schiet op doel. Paal! Doeltrap. Filippas komt het veld opgelopen. Zwolski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Frejie passt de bal met de wreef. Jusufranić heeft problemen om de bal te vangen. Jusufranić met een sublieme pass. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pawski rent richting de bal. Shirasawa onderschept slim de pass. Shirasawa geeft de bal voor. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jusufranić probeert naar een medespeler te passen. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa probeert naar een medespeler te passen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kołodziej rent richting de bal. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Frejie speelt de bal door. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Cieślewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Cieślewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:8

75e minuut.
Filippas passt de bal in één keer door. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Kieszek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zwolski passt de bal met de wreef. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita speelt de bal door. Daar is Kieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stanisławek rent richting de bal. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszek is nu in balbezit. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zwolski is nu in balbezit. Zwolski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Białostocki passt de bal met de wreef. Jusufranić speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stanisławek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Zeszyty 75%, LKS Zapora 25%.
Piast Zeszyty - LKS Zapora 0:9