Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Woźniki Zapite Talenty
dj Tactiek 442
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Sıla geeft de bal voor. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura passt de bal zonder na te denken. Toro met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 1:0

3e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Bisbal onderschept slim de pass. Bisbal probeert naar een medespeler te passen. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 2:0

5e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal is nu in balbezit. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal verovert de bal door een tackle van achteren. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Zamora passt de bal met de wreef. Bisbal rent richting de bal. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. Kuziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 3:0

15e minuut.
Rześny geeft een hoge lob. Gaduła kan de bal niet met de borst controleren. Bisbal rent richting de bal. Bisbal draait met de bal, schiet en ... Foszmańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aşurbəyov probeert naar een medespeler te passen. Marich met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 4:0

20e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal zonder na te denken. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 5:0

21e minuut.
Samburski met een sublieme pass. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora onderschept slim de pass. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 6:0

25e minuut.
Marich geeft een hoge lob. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal onderschept slim de pass. Bisbal schiet op doel. Kuziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 7:0

25e minuut.
Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Samburski rent richting de bal. Toro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toro krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ślepokura passt de bal met de wreef. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal met een sublieme pass. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sıla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıla geeft een hoge lob. Foszmańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 8:0

33e minuut.
Dimoutsos is nu in balbezit. Dimoutsos speelt de bal door. Sıla speelt de bal door. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal draait met de bal, schiet en ... Kuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Feć heeft problemen om de bal te vangen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 9:0

41e minuut.
Marich geeft de bal voor. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal onderschept slim de pass. Bisbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Woźniki 26%, Zapite Talenty 74%.
FC Woźniki - Zapite Talenty 10:0

48e minuut.
Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sıla verovert de bal door een tackle van achteren. Sıla passt de bal in één keer door. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. Kuziński bokst de bal weg.

52e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Kuziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Brzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeski probeert naar een medespeler te passen. Dimoutsos speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Kuziński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 11:0

58e minuut.
Toro onderschept slim de pass. Toro met een sublieme pass. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 12:0

59e minuut.
Klungelig pakt Mirkowski de bal. Feć bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora onderschept slim de pass. Zamora schiet op doel. Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 13:0

69e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro speelt de bal door. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Foszmańczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 14:0

75e minuut.
Doeltrap. Kuziński trapt de bal weg. Aşurbəyov kopt de bal weg. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Kuziński bokst de bal weg. Foszmańczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Bisbal de bal. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. Kuziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 15:0

81e minuut.
Marich met een snelle inworp. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okno is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 16:0

85e minuut.
Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalenberg is nu in balbezit. Kalenberg passt de bal met de wreef. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal draait met de bal, schiet en ... Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Foszmańczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Woźniki - Zapite Talenty 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Woźniki 17%, Zapite Talenty 83%.
FC Woźniki - Zapite Talenty 17:0