Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0117
  • Stadion: Piwnica 69
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4229
Ekipa Osiedle Grupa Południe Fc Łazibdul
lambADAJEW Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
35 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 16.8
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Baranga heeft problemen om de bal te vangen. Baranga passt de bal zonder na te denken. Harvey is nu in balbezit. Harvey haalt uit met een fantastische trap. Sielicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 1:0

5e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Rycerz is nu in balbezit. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel. Sielicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gryniewicki speelt de bal door. Przyjaciel controleert de bal met de borst. Przyjaciel passt de bal met de wreef. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karolkiewicz onderschept slim de pass. Karolkiewicz geeft de bal voor. Baranga probeert naar een medespeler te passen. Harvey is nu in balbezit. Harvey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul onderschept slim de pass. Paul geeft een hoge lob. Harvey is nu in balbezit. Harvey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baranga rent richting de bal. Baranga geeft een hoge lob. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey draait met de bal, schiet en ... Sielicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 2:0

16e minuut.
Gogola probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz geeft de bal voor. Harvey rent richting de bal. Harvey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 3:0

21e minuut.
Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Rycerz kopt de bal weg. Kantanista rent richting de bal. Harvey onderschept slim de pass. Harvey schiet op doel. Sielicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Borsányi met de inworp. Baranga is nu in balbezit. Baranga probeert naar een medespeler te passen. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Smoktunowicz rent richting de bal. Baranga verovert de bal door een tackle van achteren. Baranga speelt de bal door. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey haalt uit met een fantastische trap. Sielicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel. Kantanista probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 4:0

44e minuut.
Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz geeft de bal voor. Harvey is nu in balbezit. Harvey haalt uit met een fantastische trap. Kantanista probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Osiedle Grupa Południe 34%, Fc Łazibdul 66%.
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 4:0

47e minuut.
Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz met een sublieme pass. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel. Sielicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 5:0

50e minuut.
Gogola probeert naar een medespeler te passen. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Ognjanov speelt de bal door. Harvey is nu in balbezit. Harvey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 6:0

51e minuut.
Miąskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karolkiewicz speelt de bal door. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Harvey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 7:0

53e minuut.
Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 8:0

62e minuut.
Gryniewicki met een sublieme pass. Daar is Ognjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjanov passt de bal zonder na te denken. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Harvey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Kantanista is nu in balbezit. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ognjanov passt de bal in één keer door. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga geeft de bal voor. Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tryba heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Ognjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjanov passt de bal zonder na te denken. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kantanista de bal onder controle te krijgen. Sielicki bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Baranga de bal. Baranga geeft een hoge lob. Harvey is nu in balbezit. Harvey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 9:0

84e minuut.
Tryba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranga met een snelle inworp. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Sielicki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 10:0

86e minuut.
Kołomyjski geeft de bal voor. Inworp. Rycerz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harvey rent richting de bal. Harvey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rycerz neemt de hoekschop. Harvey rent richting de bal. Harvey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Osiedle Grupa Południe 31%, Fc Łazibdul 69%.
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Fc Łazibdul 10:0