Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chicos Loco KC Oko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bryński rent richting de bal. Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński onderschept slim de pass. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chicos Loco - KC Oko 0:1

12e minuut.
Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrzekowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Filisiński heeft problemen om de bal te vangen. Bryński is nu in balbezit. Urban probeert de bal met de borst te controleren. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chicos Loco - KC Oko 0:2

29e minuut.
Urban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczególski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Karamon trapt de bal weg. Rydol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligas. Ligas krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rydol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczególski speelt de bal door. Klungelig pakt Skrzekowski de bal. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rydol bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski is nu in balbezit. Skrzekowski speelt de bal door. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chicos Loco 54%, KC Oko 46%.
FC Chicos Loco - KC Oko 0:2

70e minuut.
Rydol rent richting de bal. Ligas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydol. Ligas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzekowski met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Szatan onderschept slim de pass. Szatan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bryński de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ... Karamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chicos Loco - KC Oko 0:3

83e minuut.
Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Wołowicz is nu in balbezit. Bryński rent richting de bal. Bryński draait met de bal, schiet en ... Karamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chicos Loco - KC Oko 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chicos Loco 63%, KC Oko 37%.
FC Chicos Loco - KC Oko 0:4