Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0117
  • Stadion: Bepis Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20326
LKS Zapora Zapite Talenty
Normal Tactiek 442
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Fita probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch rent richting de bal. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie onderschept slim de pass. Frejie speelt de bal door. Daar is Wymeersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wymeersch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jusufranić passt de bal zonder na te denken. Fita rent richting de bal. Fita passt de bal in één keer door. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 1:0

7e minuut.
Gaduła rent richting de bal. MacKendrick verovert de bal door een tackle van achteren. MacKendrick met een sublieme pass. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 2:0

9e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob. MacKendrick is nu in balbezit. MacKendrick geeft de bal voor. Wymeersch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk passt de bal met de wreef. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jusufranić geeft de bal voor. MacKendrick met een sublieme pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 3:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jusufranić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fita rent richting de bal. Fita geeft een lange en hoge pass. Wymeersch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 4:0

20e minuut.
Frejie rent richting de bal. Frejie passt de bal in één keer door. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Kuziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Okno probeert de bal met de borst te controleren. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita onderschept slim de pass. Fita passt de bal zonder na te denken. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 5:0

23e minuut.
Mirkowski speelt de bal door. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Frejie kopt de bal weg. Fita rent richting de bal. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Jusufranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufranić geeft de bal voor. Wymeersch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
MacKendrick is nu in balbezit. MacKendrick met een sublieme pass. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita geeft een lange en hoge pass. Wymeersch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 6:0

31e minuut.
Fita onderschept slim de pass. Fita passt de bal zonder na te denken. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Kuziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 7:0

31e minuut.
Samburski is nu in balbezit. Samburski passt de bal in één keer door. Mirkowski met een sublieme pass. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz met een sublieme pass. Jusufranić probeert naar een medespeler te passen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie geeft de bal voor. Połomski heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 8:0

38e minuut.
Gaduła kopt de bal weg. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie probeert naar een medespeler te passen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Fita heeft problemen om de bal te vangen. Fita passt de bal met de wreef. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 9:0

43e minuut.
Wymeersch is nu in balbezit. Fita rent richting de bal. Wymeersch rent richting de bal. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
MacKendrick geeft een hoge lob. Wymeersch rent richting de bal. Okno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wymeersch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wymeersch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 10:0

45e minuut.
Inworp. Zwolski komt het veld opgelopen. Lorsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 17%, Zapite Talenty 83%.
LKS Zapora - Zapite Talenty 10:0

47e minuut.
Łoza rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita rent richting de bal. Fita passt de bal in één keer door. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuziński met een harde bal richting middenveld. Misiewicz met een sublieme pass. Frejie speelt de bal door. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Kuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 11:0

54e minuut.
Kuziński trapt de bal weg van het doel. Misiewicz kopt de bal weg. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witkowski komt het veld opgelopen. Kieszek komt het veld opgelopen. Połomski met een harde bal richting middenveld. Fita kopt de bal weg. Daar is Rześny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Kieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita rent richting de bal. Połomski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fita kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kieszek is nu in balbezit. Połomski verovert de bal door een tackle van achteren. Połomski speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Kuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kieszek rent richting de bal. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 12:0

61e minuut.
Sałata komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata onderschept slim de pass. Sałata passt de bal in één keer door. Kieszek rent richting de bal. Kieszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kuziński trapt de bal weg van het doel. Frejie kopt de bal weg. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brzeski speelt de bal door. Gaduła rent richting de bal. Frejie met een sublieme pass. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 13:0

73e minuut.
Witkowski rent richting de bal. Witkowski passt de bal met de wreef. Daar is Kieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałata is nu in balbezit. Sałata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 14:0

74e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata verovert de bal door een tackle van achteren. Sałata geeft de bal voor. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek haalt uit met een fantastische trap. Kuziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Połomski trapt de bal weg van het doel. Frejie met een sublieme pass. Klungelig pakt Kieszek de bal. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuziński trapt de bal weg. Frejie kopt de bal weg. Sałata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 15:0

78e minuut.
Brzeski met een sublieme pass. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk passt de bal met de wreef. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Frejie kopt de bal weg. Sałata is nu in balbezit. Sałata passt de bal met de wreef. Kieszek rent richting de bal. Kieszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Frejie kopt de bal weg. Sałata is nu in balbezit. Sałata passt de bal met de wreef. Zwolski rent richting de bal. Zwolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Sałata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałata passt de bal met de wreef. Lorsen probeert naar een medespeler te passen. Kieszek rent richting de bal. Kieszek draait met de bal, schiet en ... Kuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lorsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Łoza de bal onder controle te krijgen. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata rent richting de bal. Sałata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 16:0

88e minuut.
Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata onderschept slim de pass. Sałata passt de bal met de wreef. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Zapite Talenty 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 16%, Zapite Talenty 84%.
LKS Zapora - Zapite Talenty 17:0