Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gugmens Fc Łazibdul
reset Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 17.1
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
De Michelis rent richting de bal. De Michelis passt de bal in één keer door. Mascate heeft problemen om de bal te vangen. Mascate schiet op doel. Sielicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 1:0

3e minuut.
Telichowski passt de bal in één keer door. Chałas rent richting de bal. Chałas met een sublieme pass. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ligota passt de bal zonder na te denken. Daar is Karaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tomicki passt de bal in één keer door. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołomyjski krijgt een gele kaart. Mascate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomicki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 2:0

11e minuut.
Telichowski is nu in balbezit. Telichowski geeft een lange en hoge pass. Mascate kan de bal niet met de borst controleren. Mascate schiet op doel. Sielicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 3:0

15e minuut.
Ligota geeft een lange en hoge pass. Sielicki probeert naar een medespeler te passen. Chałas kopt de bal weg. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chętny verovert de bal door een tackle van achteren. Chętny geeft de bal voor. Klungelig pakt Kantanista de bal. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 4:0

18e minuut.
Karaś controleert de bal met de borst. Gajowiak rent richting de bal. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 5:0

21e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft de bal voor. Tryba heeft problemen om de bal te vangen. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chałas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smoktunowicz is nu in balbezit. Mascate verovert de bal door een tackle van achteren. Mascate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Tryba is nu in balbezit. Mascate onderschept slim de pass. Mascate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Karaś geeft de bal voor. Mascate kopt de bal weg. Klungelig pakt Tryba de bal. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ... Sielicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ligota speelt de bal door. De Michelis rent richting de bal. De Michelis met een sublieme pass. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota probeert naar een medespeler te passen. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Chałas geeft de bal voor. Mascate springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Chałas is nu in balbezit. Chałas geeft een hoge lob. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel. Sielicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 6:0

40e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft een lange en hoge pass. Kantanista heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Kiełtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chętny is nu in balbezit. Chętny speelt de bal door. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 7:0

43e minuut.
Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate verovert de bal door een tackle van achteren. Mascate probeert naar een medespeler te passen. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karaś met de inworp. De Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Michelis passt de bal zonder na te denken. Chałas geeft de bal voor. Mascate springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mascate is nu in balbezit. Mascate schiet op doel. Sielicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 13%, Fc Łazibdul 87%.
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 7:0

46e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft een hoge lob. Chałas kopt de bal weg. Mascate is nu in balbezit. Mascate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Chętny probeert naar een medespeler te passen. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś passt de bal met de wreef. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tuptyński kopt de bal weg. Telichowski rent richting de bal. Telichowski geeft de bal voor. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 8:0

50e minuut.
Kiełtyka passt de bal in één keer door. Smoktunowicz is nu in balbezit. Smoktunowicz speelt de bal door. Mascate is nu in balbezit. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 9:0

54e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel. Sielicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 10:0

55e minuut.
Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki met een sublieme pass. Telichowski is nu in balbezit. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klungelig pakt Gajowiak de bal. De Michelis is nu in balbezit. De Michelis passt de bal in één keer door. Tomicki rent richting de bal. Tomicki haalt uit met een fantastische trap. Sielicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 11:0

58e minuut.
Przyjaciel speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełtyka de bal. Tomicki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tuptyński met een sublieme pass. De Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Michelis met een sublieme pass. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Karaś met een snelle inworp. De Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Michelis geeft een hoge lob. Mascate maakt een snoekduik en kopt de bal. Sielicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 12:0

71e minuut.
Inworp. Karaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Michelis rent richting de bal. De Michelis met een sublieme pass. Mascate is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 13:0

78e minuut.
Chałas kopt de bal weg. De Michelis rent richting de bal. De Michelis passt de bal in één keer door. Tomicki rent richting de bal. Tomicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 14:0

79e minuut.
Mascate onderschept slim de pass. Tomicki rent richting de bal. Tomicki passt de bal zonder na te denken. Mascate rent richting de bal. Mascate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 15:0

81e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft de bal voor. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 16:0

83e minuut.
Karaś is nu in balbezit. Karaś passt de bal zonder na te denken. Mascate rent richting de bal. Mascate schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tryba de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De Michelis geeft een hoge lob. Sielicki probeert naar een medespeler te passen. Ligota kopt de bal weg. Tomicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Michelis probeert naar een medespeler te passen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft de bal voor. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 13%, Fc Łazibdul 87%.
F.C. Gugmens - Fc Łazibdul 16:0