Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSV Grudziądz Dziki Harlem
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Glinka verovert de bal door een tackle van achteren. Glinka met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Becalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński probeert naar een medespeler te passen. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Głąbiński probeert naar een medespeler te passen. Filipski is nu in balbezit. Żyłas rent richting de bal. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV Grudziądz - Dziki Harlem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV Grudziądz 57%, Dziki Harlem 43%.
HSV Grudziądz - Dziki Harlem 0:1

49e minuut.
Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski rent richting de bal. Żyłas rent richting de bal. Żyłas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV Grudziądz - Dziki Harlem 0:2

52e minuut.
Bądos passt de bal zonder na te denken. Liniowiecki is nu in balbezit. Retig is nu in balbezit. Liniowiecki onderschept slim de pass. Liniowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Gąska de bal. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz passt de bal zonder na te denken. Bądos is nu in balbezit. Bądos schiet op doel. Danielczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywania geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Becalik de bal onder controle te krijgen. Bądos is nu in balbezit. Bądos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV Grudziądz 47%, Dziki Harlem 53%.
HSV Grudziądz - Dziki Harlem 0:2