Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino C.F Blancos
Defend Tactiek 2k23
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 32.4
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
slecht Verdedigen matig


12e minuut.
Güner geeft een lange en hoge pass. Rybka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Śmietanka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - C.F Blancos 0:1

18e minuut.
Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny rent richting de bal. Parejro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parejro krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dędek is nu in balbezit. Rybka onderschept slim de pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka onderschept slim de pass. Rybka draait met de bal, schiet en ... Dupont bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Śmietanka speelt de bal door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal zonder na te denken. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Rybka onderschept slim de pass. Śmietanka met een sublieme pass. Precel speelt de bal door. Daar is Fabiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen is nu in balbezit. Śmietanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmietanka krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rosário passt de bal zonder na te denken. Thorsen is nu in balbezit. Thorsen passt de bal in één keer door. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 56%, C.F Blancos 44%.
Simon Gościcino - C.F Blancos 0:1

77e minuut.
Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel. Solnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szawala de bal. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Dupont speelt de bal door. Klungelig pakt Parejro de bal. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Śmietanka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fabiniak de bal onder controle te krijgen. Gajek rent richting de bal. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - C.F Blancos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 58%, C.F Blancos 42%.
Simon Gościcino - C.F Blancos 0:2