Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Greuther Fürth ZABRZE FC
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Bieńkowski met de inworp. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu geeft een lange en hoge pass. Sijie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vascu passt de bal met de wreef. Sijie heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek is nu in balbezit. Sijie onderschept slim de pass. Sijie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kloss passt de bal met de wreef. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buchalik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski met een sublieme pass. Sijie is nu in balbezit. Sijie haalt uit met een fantastische trap. Fierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 1:0

27e minuut.
Vascu rent richting de bal. Vascu speelt de bal door. Sijie is nu in balbezit. Sijie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 2:0

30e minuut.
Buchner is nu in balbezit. Buchner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sijie de bal. Sijie schiet op doel. Fierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Molka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchner met een snelle inworp. Vascu kan de bal niet met de borst controleren. Vascu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Malik speelt de bal door. Sijie is nu in balbezit. Sijie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 3:0

34e minuut.
Sijie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchalik. Sijie raakt geblesseerd tijdens het duel. Buchner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sijie rent richting de bal. Sijie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 4:0

39e minuut.
Wakacjowski probeert de bal aan de voet te houden. Vascu is nu in balbezit. Ciapulewicz begaat een overtreding. Ciapulewicz krijgt een gele kaart. Vascu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vascu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Molka passt de bal zonder na te denken. Van Avermaet geeft een lange en hoge pass. Bielecki kan de bal niet met de borst controleren. Sijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie schiet op doel. Fierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sijie rent richting de bal. Sijie schiet op doel. Fierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 5:0

43e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Sijie onderschept slim de pass. Sijie probeert de bal met de borst te controleren. Sijie draait met de bal, schiet en ... Fierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Wołodyjowski de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Fierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 25%, ZABRZE FC 75%.
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 6:0

46e minuut.
Kloss passt de bal met de wreef. Krzystek geeft een hoge lob. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie onderschept slim de pass. Sijie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Fierka trapt de bal weg. Daar is Molka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molka passt de bal met de wreef. Daar is Buchalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kloss passt de bal met de wreef. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Fierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Buchner kopt de bal weg. Sijie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molka geeft een lange en hoge pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 7:0

62e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Buchner rent richting de bal. Van Avermaet probeert naar een medespeler te passen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Politowski controleert de bal met de borst. Sijie is nu in balbezit. Sijie passt de bal met de wreef. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Fierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Attorliqov verovert de bal door een tackle van achteren. Attorliqov speelt de bal door. Vascu is nu in balbezit. Vascu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz met een sublieme pass. Sijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 8:0

87e minuut.
Kloss passt de bal met de wreef. Bielecki rent richting de bal. Sijie rent richting de bal. Sijie draait met de bal, schiet en ... Fierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 31%, ZABRZE FC 69%.
SpVgg Greuther Fürth - ZABRZE FC 9:0