Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mąkolice Tęcza Psy
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Wakacjowski passt de bal zonder na te denken. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha is nu in balbezit. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec bokst de bal weg.

19e minuut.
Pluta rent richting de bal. Stoparek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoparek met een sublieme pass. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek rent richting de bal. Gacek passt de bal met de wreef. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stoparek speelt de bal door. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha passt de bal met de wreef. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert draait met de bal, schiet en ... Błachaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mąkolice - Tęcza Psy 1:0

40e minuut.
Kuprijańczyk rent richting de bal. Kononowicz begaat een overtreding. Kuprijańczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gacek rent richting de bal. Gacek speelt de bal door. Trudnos heeft problemen om de bal te vangen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mąkolice - Tęcza Psy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mąkolice 66%, Tęcza Psy 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mąkolice - Tęcza Psy 1:1

48e minuut.
Rocki is nu in balbezit. Ebert onderschept slim de pass. Ebert passt de bal in één keer door. Pielecha rent richting de bal. Pielecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cegielski is nu in balbezit. Cegielski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kononowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pielecha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trudnos onderschept slim de pass. Miszczak rent richting de bal. Nowiński rent richting de bal. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta verovert de bal door een tackle van achteren. Pluta speelt de bal door. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nowiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalon met de inworp. Gamla is nu in balbezit. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pluta onderschept slim de pass. Pluta speelt de bal door. Ebert rent richting de bal. Ebert draait met de bal, schiet en ... Rocki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mirecki trapt de bal weg van het doel. Bielikowski kopt de bal weg. Trudnos probeert de bal aan de voet te houden. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pielecha de bal. Pielecha passt de bal in één keer door. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kuprijańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Ebert is nu in balbezit. Kuprijańczyk begaat een overtreding. Ebert raakt geblesseerd tijdens het duel. Wakacjowski wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mąkolice - Tęcza Psy 2:1

87e minuut.
Gacek probeert naar een medespeler te passen. Nowiński is nu in balbezit. Nowiński passt de bal met de wreef. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mąkolice 64%, Tęcza Psy 36%.
FC Mąkolice - Tęcza Psy 2:1