Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZABRZE FC C.F Blancos
343 Tactiek 2k23
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Dętka onderschept slim de pass. Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Gajek is nu in balbezit. Gajek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak passt de bal in één keer door. Gajek is nu in balbezit. Gajek schiet op doel. Fierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:1

20e minuut.
Delikatny geeft een lange en hoge pass. Gajek rent richting de bal. Bielecki onderschept slim de pass. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak schiet op doel. Fierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:2

25e minuut.
Ziętara met een snelle inworp. Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka passt de bal zonder na te denken. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fierka trapt de bal weg van het doel. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka passt de bal met de wreef. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:3

31e minuut.
Precel is nu in balbezit. Precel passt de bal met de wreef. Gajek rent richting de bal. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:4

32e minuut.
Daar is Ciapulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABRZE FC 71%, C.F Blancos 29%.
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:4

49e minuut.
Delikatny rent richting de bal. Delikatny passt de bal met de wreef. Daar is Kloss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Śmietanka onderschept slim de pass. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:5

72e minuut.
Ziętara rent richting de bal. Ziętara geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gębała de bal onder controle te krijgen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Krzystek geeft een lange en hoge pass. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Bielecki heeft problemen om de bal te vangen. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABRZE FC 63%, C.F Blancos 37%.
ZABRZE FC - C.F Blancos 0:5