Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Greuther Fürth Simon Gościcino
Normal Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 32.6
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Solnica probeert naar een medespeler te passen. Thorsen kopt de bal weg. Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van Avermaet passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal zonder na te denken. Sijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Attorliqov speelt de bal door. Van Avermaet rent richting de bal. Van Avermaet speelt de bal door. Sijie is nu in balbezit. Sijie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu onderschept slim de pass. Vascu passt de bal zonder na te denken. Sijie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 1:0

16e minuut.
Rosário met de inworp. Thorsen kan de bal niet met de borst controleren. Thorsen geeft een lange en hoge pass. Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Solnica trapt de bal weg van het doel. Attorliqov rent richting de bal. Attorliqov met een sublieme pass. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 50%, Simon Gościcino 50%.
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 1:0

49e minuut.
Solnica met een harde bal richting middenveld. Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorsen probeert naar een medespeler te passen. Rybka is nu in balbezit. Rybka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski speelt de bal door. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Solnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rosário geeft de bal voor. Rybka kopt de bal weg. Buchner is nu in balbezit. Thorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thorsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Malik geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski probeert de bal aan de voet te houden. Widzisz is nu in balbezit. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sijie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 2:0

74e minuut.
Parejro probeert naar een medespeler te passen. Politowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Politowski geeft een hoge lob. Sijie maakt een snoekduik en kopt de bal. Solnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 3:0

75e minuut.
Thorsen met een sublieme pass. Rybka is nu in balbezit. Buchner maakt een afschuwelijke overtreding. Buchner krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Parejro passt de bal zonder na te denken. Ngọc is nu in balbezit. Ngọc passt de bal met de wreef. Rybka rent richting de bal. Rybka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een lange en hoge pass. Buchner heeft problemen om de bal te vangen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bieńkowski met een snelle inworp. Vascu rent richting de bal. Vascu geeft de bal voor. Sijie maakt een snoekduik en kopt de bal. Solnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 4:0

88e minuut.
Solnica met een harde bal richting middenveld. Buchner kopt de bal weg. Sijie rent richting de bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solnica probeert naar een medespeler te passen. Van Avermaet kopt de bal weg. Buchner rent richting de bal. Buchner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sijie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 39%, Simon Gościcino 61%.
SpVgg Greuther Fürth - Simon Gościcino 5:0