Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Psy MKS Ciechanów
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bączyk met een snelle inworp. Szalon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurkowski. Jurkowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gacek passt de bal in één keer door. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal in één keer door. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bielikowski onderschept slim de pass. Bielikowski geeft een lange en hoge pass. Miszczak kopt de bal weg. Goszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyc schiet op doel. Modracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski speelt de bal door. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Psy 50%, MKS Ciechanów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Psy - MKS Ciechanów 0:0

47e minuut.
Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak onderschept slim de pass. Wrockowiak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cegielski met een harde bal richting middenveld. Jurkowski kopt de bal weg. Rocki heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek rent richting de bal. Misiurek schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Gomułka met een snelle inworp. Jurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jurkowski is nu in balbezit. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Cugowski met de inworp. Bielikowski rent richting de bal. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cugowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski geeft een hoge lob. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rocki heeft problemen om de bal te vangen. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Psy 69%, MKS Ciechanów 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Psy - MKS Ciechanów 0:0