Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Piast nie mam druzyny
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Wągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Wągiel passt de bal met de wreef. Jaśko met een sublieme pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Subczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wągiel is nu in balbezit. Wągiel passt de bal in één keer door. Jaśko is nu in balbezit. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Potrzebny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Piast - nie mam druzyny 0:1

22e minuut.
Lokusz heeft problemen om de bal te vangen. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski passt de bal met de wreef. Chwastek rent richting de bal. Chwastek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Subczyński geeft een hoge lob. Suliński is nu in balbezit. Żyżyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żyżyński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor geeft een hoge lob. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Gniewek kopt de bal weg. Paszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lokusz controleert de bal met de borst. Chwastek rent richting de bal. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. Paszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gniewek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Piast - nie mam druzyny 1:1

42e minuut.
Lufa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyżyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski schiet op doel. Paszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chwastek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Piast - nie mam druzyny 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Piast 53%, nie mam druzyny 47%.
GKS Piast - nie mam druzyny 2:1

50e minuut.
Jaśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśko passt de bal in één keer door. Sugalski is nu in balbezit. Chwastek onderschept slim de pass. Chwastek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Paszek trapt de bal weg. Wągiel kopt de bal weg. Giesa speelt de bal door. Subczyński is nu in balbezit. Subczyński schiet op doel. Potrzebny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Piast 51%, nie mam druzyny 49%.
GKS Piast - nie mam druzyny 2:1