Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F Blancos SpVgg Greuther Fürth
2k23 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Delikatny met de inworp. Śmietanka speelt de bal door. Gajek is nu in balbezit. Gajek schiet op doel. Pleşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 1:0

10e minuut.
Malik met een sublieme pass. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Śmietanka rent richting de bal. Śmietanka geeft een hoge lob. Kin controleert de bal met de borst. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek draait met de bal, schiet en ... Pleşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Delikatny speelt de bal door. Malik rent richting de bal. Fabiniak onderschept slim de pass. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bieńkowski is nu in balbezit. Ziętara verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętara probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. Pleşan bokst de bal weg.

39e minuut.
Precel geeft een hoge lob. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. Pleşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 42%, SpVgg Greuther Fürth 58%.
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 2:0

58e minuut.
Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu passt de bal in één keer door. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Delikatny met een snelle inworp. Śmietanka met een sublieme pass. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 3:0

70e minuut.
Śmietanka probeert de bal aan de voet te houden. Delikatny speelt de bal door. Fabiniak met een sublieme pass. Gajek rent richting de bal. Gajek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dętka is nu in balbezit. Dętka geeft de bal voor. Inworp. Politowski met de inworp. Vascu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 3:1

75e minuut.
Attorliqov verovert de bal door een tackle van achteren. Attorliqov geeft een lange en hoge pass. Sijie is nu in balbezit. Sijie haalt uit met een fantastische trap. Dupont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 3:2

86e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Gajek rent richting de bal. Attorliqov maakt een afschuwelijke overtreding. Attorliqov krijgt een gele kaart. Gajek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmietanka wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 44%, SpVgg Greuther Fürth 56%.
C.F Blancos - SpVgg Greuther Fürth 3:2