Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ciechanów Sadków FC
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak speelt de bal door. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kulpiński is nu in balbezit. Kulpiński geeft een lange en hoge pass. Kindera heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. Bielecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Misiurek passt de bal in één keer door. Cugowski rent richting de bal. Cugowski passt de bal met de wreef. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ciechanów - Sadków FC 1:0

39e minuut.
Kindera geeft een hoge lob. Inworp. Kulpiński met de inworp. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Licznerski geeft de bal voor. Inworp. Kulpiński met een snelle inworp. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ciechanów 45%, Sadków FC 55%.
MKS Ciechanów - Sadków FC 1:0

50e minuut.
Grążawski rent richting de bal. Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht passt de bal met de wreef. Polański rent richting de bal. Polański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Komorkiewicz onderschept slim de pass. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurkowski zijn tegenspeler op de grond. Jurkowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Cugowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyżewski is nu in balbezit. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Polański is nu in balbezit. Polański speelt de bal door. Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Modracki trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Licznerski de bal. Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznerski verovert de bal door een tackle van achteren. Licznerski geeft een lange en hoge pass. Modracki bokst de bal weg.

76e minuut.
Kindera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moliński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gomułka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gniza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brycht met een sublieme pass. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ciechanów 57%, Sadków FC 43%.
MKS Ciechanów - Sadków FC 1:0