Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nie mam druzyny Olimpia Wilki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Pudłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski geeft de bal voor. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyński haalt uit met een fantastische trap. Paszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Giesa met een sublieme pass. Klungelig pakt Stodółka de bal. Tarantowicz rent richting de bal. Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Stodółka schiet op doel. Strzyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Laszczyński met een snelle inworp. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Pudłowski rent richting de bal. Pudłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Podkański passt de bal met de wreef. Pudłowski rent richting de bal. Lokusz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pudłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pudłowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Baszkowski met een snelle inworp. Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Stodółka rent richting de bal. Stodółka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stodółka heeft problemen om de bal te vangen. Stempski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stodółka. Stodółka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Stempski heeft problemen om de bal te vangen. Giesa is nu in balbezit. Giesa speelt de bal door. Subczyński rent richting de bal. Subczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nie mam druzyny 49%, Olimpia Wilki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nie mam druzyny - Olimpia Wilki 0:0

56e minuut.
Peterszajn probeert naar een medespeler te passen. Lufa rent richting de bal. Podkański onderschept slim de pass. Podkański draait met de bal, schiet en ... Paszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Tarantowicz controleert de bal met de borst. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz begaat een overtreding. Tarantowicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Laszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyński speelt de bal door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski rent richting de bal. Pudłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tarantowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrętkowicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sugalski geeft een hoge lob. Inworp. Laszczyński met de inworp. Pudłowski rent richting de bal. Pudłowski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nie mam druzyny 42%, Olimpia Wilki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nie mam druzyny - Olimpia Wilki 0:0