Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners Star 92’ C.F Blancos
Normal Tactiek 2k23
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Młynarski passt de bal in één keer door. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmietanka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal in één keer door. Śmietanka met een sublieme pass. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Delikatny met een sublieme pass. Sławoszewski is nu in balbezit. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Star 92’ - C.F Blancos 0:1

21e minuut.
Patalas passt de bal in één keer door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel geeft de bal voor. Fabiniak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners Star 92’ 69%, C.F Blancos 31%.
Gunners Star 92’ - C.F Blancos 0:1

55e minuut.
Będziński passt de bal met de wreef. Gajek rent richting de bal. Gajek speelt de bal door. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Śmietanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka passt de bal zonder na te denken. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel. Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Star 92’ - C.F Blancos 0:2

63e minuut.
Drabij met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met de inworp. Daar is Śmietanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners Star 92’ - C.F Blancos 0:3

64e minuut.
Patalas passt de bal zonder na te denken. Będziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Będziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietanka onderschept slim de pass. Śmietanka probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek is nu in balbezit. Fabiniak is nu in balbezit. Gajek rent richting de bal. Gajek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Śmietanka passt de bal in één keer door. Daar is Gajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajek met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabiniak de bal. Fabiniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners Star 92’ 64%, C.F Blancos 36%.
Gunners Star 92’ - C.F Blancos 0:3