Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Piast Tęcza Psy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cegielski geeft een hoge lob. Goszczyc is nu in balbezit. Goszczyc passt de bal met de wreef. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gacek met een snelle inworp. Goszczyc geeft een hoge lob. Chwastek probeert de bal aan de voet te houden. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor geeft de bal voor. Cegielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chwastek rent richting de bal. Chwastek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bielikowski geeft de bal voor. Inworp. Bałtroczyk met een snelle inworp. Łangowski rent richting de bal. Łangowski schiet op doel. Błachaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Piast 46%, Tęcza Psy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Piast - Tęcza Psy 0:0

47e minuut.
Fidor probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski is nu in balbezit. Ejtminowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielikowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla passt de bal met de wreef. Pałczyński rent richting de bal. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fidor geeft een hoge lob. Inworp. Szalon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuprijańczyk geeft een lange en hoge pass. Miciun kopt de bal weg. Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Piast 54%, Tęcza Psy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Piast - Tęcza Psy 0:0