Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Wilki Sadków FC
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Licznerski is nu in balbezit. Skrętkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrętkowicz passt de bal met de wreef. Laszczyński is nu in balbezit. Laszczyński geeft de bal voor. Bielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wilki - Sadków FC 1:0

21e minuut.
Kindera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski onderschept slim de pass. Czyżewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pudłowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pudłowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Baszkowski speelt de bal door. Licznerski is nu in balbezit. Pudłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pudłowski draait met de bal, schiet en ... Bielecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:0

33e minuut.
Prałatowicz rent richting de bal. Smoliński rent richting de bal. Prałatowicz onderschept slim de pass. Prałatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:1

36e minuut.
Brycht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polański met een sublieme pass. Daar is Prałatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prałatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wilki 45%, Sadków FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:2

64e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz geeft de bal voor. Horoszkiewicz rent richting de bal. Podkański onderschept slim de pass. Podkański draait met de bal, schiet en ... Bielecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Peterszajn passt de bal in één keer door. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz begaat een overtreding. Kołcz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski is nu in balbezit. Stempski passt de bal zonder na te denken. Polański rent richting de bal. Polański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Czyżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Polański rent richting de bal. Polański draait met de bal, schiet en ... Strzyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wilki 45%, Sadków FC 55%.
Olimpia Wilki - Sadków FC 2:3