Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicponie sokkerowe B-K-S Bochnia
Attack Tactiek 523
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Bejnierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja met een sublieme pass. Klungelig pakt Miguel de bal. Miguel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mamet rent richting de bal. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet onderschept slim de pass. Mamet geeft een hoge lob. Miguel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kleszczewski rent richting de bal. Kleszczewski speelt de bal door. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 0:1

19e minuut.
Chałas geeft de bal voor. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja passt de bal zonder na te denken. Miguel rent richting de bal. Miguel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mamet onderschept slim de pass. Mamet geeft de bal voor. Miguel rent richting de bal. Miguel haalt uit met een fantastische trap. Byrdy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 0:2

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Byrdy trapt de bal weg van het doel. Chałas kopt de bal weg. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicponie sokkerowe 51%, B-K-S Bochnia 49%.
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Bejnierowicz de bal. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel rent richting de bal. Miguel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Łacek geeft een hoge lob. Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski met een sublieme pass. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grabas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Babiłło de bal. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 0:3

80e minuut.
Bejnierowicz geeft de bal voor. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas passt de bal met de wreef. Miguel rent richting de bal. Miguel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski geeft de bal voor. Babicki is nu in balbezit. Babicki haalt uit met een fantastische trap. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicponie sokkerowe 58%, B-K-S Bochnia 42%.
Nicponie sokkerowe - B-K-S Bochnia 1:3