Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHILIPS FC 1990 FC TAJFUN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Zassowski onderschept slim de pass. Zassowski passt de bal met de wreef. Krystek is nu in balbezit. Krystek schiet op doel. Świderski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PHILIPS FC 1990 - FC TAJFUN 1:0

20e minuut.
Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kuska haalt uit met een fantastische trap. Linetty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHILIPS FC 1990 - FC TAJFUN 1:1

25e minuut.
Hermanowski passt de bal zonder na te denken. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz passt de bal zonder na te denken. Krystek is nu in balbezit. Krystek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ciesielski met een sublieme pass. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara passt de bal zonder na te denken. Krystek is nu in balbezit. Krystek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skabara probeert naar een medespeler te passen. Hermanowski is nu in balbezit. Hermanowski passt de bal in één keer door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel. Linetty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Milewicz passt de bal met de wreef. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański passt de bal met de wreef. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara probeert naar een medespeler te passen. Zassowski is nu in balbezit. Krystek rent richting de bal. Krystek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHILIPS FC 1990 46%, FC TAJFUN 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHILIPS FC 1990 - FC TAJFUN 1:1

68e minuut.
Milewicz geeft een hoge lob. Piekański geeft een hoge lob. Kuska kopt de bal weg. Szczerban rent richting de bal. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Skabara onderschept slim de pass. Skabara speelt de bal door. Krystek rent richting de bal. Krystek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PHILIPS FC 1990 - FC TAJFUN 2:1

88e minuut.
Matusiewicz speelt de bal door. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło met een sublieme pass. Krystek is nu in balbezit. Krystek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHILIPS FC 1990 48%, FC TAJFUN 52%.
PHILIPS FC 1990 - FC TAJFUN 2:1