Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bydgoszcz Fordon BossUnited
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Jakubiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Środziński met een sublieme pass. Balcerowicz kopt de bal weg. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Wojewódzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerowicz geeft een hoge lob. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Kalnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydgoszcz Fordon - BossUnited 1:0

33e minuut.
Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleksaderski. Aleksaderski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rejtan rent richting de bal. Andruszko begaat een overtreding. Rejtan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aleksaderski met een snel genomen vrije trap. Tomaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski schiet op doel. Środziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bydgoszcz Fordon - BossUnited 1:1

43e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Bogunia rent richting de bal. Kindera maakt een afschuwelijke overtreding. Kindera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydgoszcz Fordon 60%, BossUnited 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bydgoszcz Fordon - BossUnited 1:1

48e minuut.
Rejtan geeft een hoge lob. Karpiński controleert de bal met de borst. Frączyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karpiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacholski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Modry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wanczyk komt het veld opgelopen. Zawisza met de inworp. Kindera is nu in balbezit. Kindera geeft een hoge lob. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydgoszcz Fordon - BossUnited 2:1

59e minuut.
Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Pakuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydgoszcz Fordon 45%, BossUnited 55%.
FC Bydgoszcz Fordon - BossUnited 2:1