Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Garwolin PHILIPS FC 1990
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Skabara de bal. Skabara speelt de bal door. Wielopolski is nu in balbezit. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ślużyński rent richting de bal. Sałata onderschept slim de pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Garwolin - PHILIPS FC 1990 1:0

22e minuut.
Kramarczyk met een harde bal richting middenveld. Milewicz kopt de bal weg. Sadek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zassowski rent richting de bal. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Milewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cierkos de bal. Cierkos speelt de bal door. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Garwolin 57%, PHILIPS FC 1990 43%.
KS Garwolin - PHILIPS FC 1990 1:0

49e minuut.
Skabara rent richting de bal. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz passt de bal met de wreef. Krystek rent richting de bal. Krystek draait met de bal, schiet en ... Kramarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

63e minuut.
Gzowski geeft de bal voor. Inworp. Kozakowski met een snelle inworp. Zassowski rent richting de bal. Zassowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński schiet op doel. Skarżyński probeert de bal aan de voet te houden. Marczyński is nu in balbezit. Marczyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Studnicki de bal. Skabara speelt de bal door. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Zassowski geeft een hoge lob. Kramarczyk bokst de bal weg. Krystek rent richting de bal. Krystek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Garwolin - PHILIPS FC 1990 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Garwolin 48%, PHILIPS FC 1990 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Garwolin - PHILIPS FC 1990 1:1