Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE FC Bydgoszcz Fordon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Domber geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojewódzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomaszewicz trapt de bal weg van het doel. Tabaczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Andruszko de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pietruszka passt de bal zonder na te denken. Boruta heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza rent richting de bal. Boruta onderschept slim de pass. Boruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tabaczyński passt de bal met de wreef. Daar is Gebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebel met een sublieme pass. Boruta is nu in balbezit. Boruta schiet op doel. Środziński bokst de bal weg.

28e minuut.
Toper geeft een hoge lob. Boruta is nu in balbezit. Tabaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Gebel rent richting de bal. Balcerowicz met een sublieme pass. Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel met een sublieme pass. Janicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pietruszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janicki rent richting de bal. Janicki geeft een hoge lob. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz rent richting de bal. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 44%, FC Bydgoszcz Fordon 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - FC Bydgoszcz Fordon 0:0

48e minuut.
Andruszko is nu in balbezit. Balcerowicz is nu in balbezit. Pietruszka onderschept slim de pass. Andruszko onderschept slim de pass. Andruszko draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko onderschept slim de pass. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tabaczyński onderschept slim de pass. Lesz is nu in balbezit. Tabaczyński begaat een overtreding. Tabaczyński krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz passt de bal met de wreef. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 44%, FC Bydgoszcz Fordon 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE - FC Bydgoszcz Fordon 0:0