Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TAJFUN KS Garwolin
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Sadek met een sublieme pass. Studnicki speelt de bal door. Gibadło is nu in balbezit. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska onderschept slim de pass. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Luśnia rent richting de bal. Luśnia geeft een hoge lob. Gzowski kopt de bal weg. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wielopolski geeft een hoge lob. Inworp. Śmiechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuska rent richting de bal. Kuska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sadek is nu in balbezit. Kuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kuska passt de bal zonder na te denken. Szczerban rent richting de bal. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sadek passt de bal in één keer door. Studnicki rent richting de bal. Luśnia verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piekański is nu in balbezit. Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński draait met de bal, schiet en ... Świderski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacyna zal de hoekschop nemen. Studnicki kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Świderski met een harde bal richting middenveld. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński met een sublieme pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TAJFUN 50%, KS Garwolin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TAJFUN - KS Garwolin 0:0

52e minuut.
Wielopolski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmiechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuska is nu in balbezit. Kuska geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sadek met een sublieme pass. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz speelt de bal door. Studnicki is nu in balbezit. Studnicki schiet op doel. Paal! Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński schiet op doel. Świderski bokst de bal weg.

59e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska passt de bal met de wreef. Łatka probeert naar een medespeler te passen. Szczerban heeft problemen om de bal te vangen. Szczerban schiet op doel. Kramarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TAJFUN 40%, KS Garwolin 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TAJFUN - KS Garwolin 0:0