Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TAJFUN Kujawia Włocławek
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
De Nunzio is nu in balbezit. De Nunzio geeft een lange en hoge pass. Ciesielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kosakowski passt de bal zonder na te denken. Iliopoulos rent richting de bal. Iliopoulos met een sublieme pass. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:1

16e minuut.
Kosakowski rent richting de bal. Świderski rent richting de bal. Kosakowski probeert naar een medespeler te passen. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. Świderski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hermanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Malia is nu in balbezit. Hermanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermanowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nałęcz trapt de bal weg van het doel. Wareniak kopt de bal weg. Ciesielski heeft problemen om de bal te vangen. Świderski is nu in balbezit. Świderski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:2

31e minuut.
De Nunzio speelt de bal door. Ciesielski is nu in balbezit. Ciesielski geeft een hoge lob. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gibadło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazacioc met een snelle inworp. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos geeft een lange en hoge pass. Świderski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TAJFUN 62%, Kujawia Włocławek 38%.
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:2

52e minuut.
Kosakowski kopt de bal weg. Ciesielski probeert de bal met de borst te controleren. Świderski is nu in balbezit. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:3

58e minuut.
Nałęcz passt de bal met de wreef. De Nunzio rent richting de bal. De Nunzio speelt de bal door. Pérez Malia is nu in balbezit. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap. Świderski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Kosakowski geeft een hoge lob. Świderski probeert naar een medespeler te passen. Iliopoulos kopt de bal weg. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:4

69e minuut.
Cazacioc verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacioc speelt de bal door. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos geeft de bal voor. Pérez Malia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Świderski rent richting de bal. Kosakowski met een sublieme pass. Pérez Malia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:5

81e minuut.
Piekański onderschept slim de pass. Hermanowski rent richting de bal. Pérez Malia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świderski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kosakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosakowski speelt de bal door. Pérez Malia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Malia draait met de bal, schiet en ... Świderski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TAJFUN 80%, Kujawia Włocławek 20%.
FC TAJFUN - Kujawia Włocławek 0:6