Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicponie sokkerowe FC Bydgoszcz Fordon
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubizna zal de hoekschop nemen. Buczacki heeft problemen om de bal te vangen. Wojewódzki onderschept slim de pass. Wojewódzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Mlekota de bal. Tabaczyński is nu in balbezit. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chudzio trapt de bal weg. Węglerski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bogdanowski de bal onder controle te krijgen. Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Babicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 1:0

30e minuut.
Bogdanowski rent richting de bal. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Węglerski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Frączyński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Babiłło kopt de bal weg. Daar is Byśkiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zawisza is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski probeert naar een medespeler te passen. Babicki is nu in balbezit. Babicki schiet op doel. Chudzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mlekota verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski rent richting de bal. Bogdanowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Frączyński probeert de bal aan de voet te houden. Bogdanowski is nu in balbezit. Zabłocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zabłocki krijgt een gele kaart. Bogdanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chudzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 2:0

42e minuut.
Tabaczyński rent richting de bal. Babicki onderschept slim de pass. Mlekota is nu in balbezit. Babicki rent richting de bal. Babicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicponie sokkerowe 43%, FC Bydgoszcz Fordon 57%.
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 2:0

48e minuut.
Byśkiniewicz is nu in balbezit. Tabaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaczyński probeert naar een medespeler te passen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Byrdy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babiłło heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubizna zal de hoekschop nemen. Bejnierowicz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Babicki is nu in balbezit. Babicki geeft de bal voor. Bogdanowski is nu in balbezit. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Byśkiniewicz geeft de bal voor. Wojewódzki kopt de bal weg. Kindera heeft problemen om de bal te vangen. Babicki is nu in balbezit. Babicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 3:0

79e minuut.
Tomaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewicz geeft een hoge lob. Byśkiniewicz kopt de bal weg. Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babicki rent richting de bal. Babicki haalt uit met een fantastische trap. Chudzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 4:0

84e minuut.
Węglerski is nu in balbezit. Węglerski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nastula de bal onder controle te krijgen. Tabaczyński is nu in balbezit. Tabaczyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chudzio trapt de bal weg van het doel. Węglerski kopt de bal weg. Babicki is nu in balbezit. Babicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski geeft een hoge lob. Babicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Babicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicponie sokkerowe 54%, FC Bydgoszcz Fordon 46%.
Nicponie sokkerowe - FC Bydgoszcz Fordon 4:0