Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcdanon Milan Club Polonia 2001
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik onderschept slim de pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy draait met de bal, schiet en ... Śladkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mąka trapt de bal weg. Rams heeft problemen om de bal te vangen. Wala rent richting de bal. Rams verovert de bal door een tackle van achteren. Rams haalt uit met een fantastische trap. Szczyżek bokst de bal weg.

15e minuut.
Tworkowski geeft een hoge lob. Kałwa is nu in balbezit. Pobuta onderschept slim de pass. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcdanon - Milan Club Polonia 2001 1:0

21e minuut.
Łopatowicz geeft de bal voor. Żytomirski is nu in balbezit. Sobczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żytomirski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Żytomirski kan niet meer verder spelen. Raus komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mareczek rent richting de bal. Sobczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyński probeert naar een medespeler te passen. Pobuta rent richting de bal. Pobuta schiet op doel. Szczyżek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdanon - Milan Club Polonia 2001 2:0

33e minuut.
Wichrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wichrowski passt de bal zonder na te denken. Lulek rent richting de bal. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski draait met de bal, schiet en ... Mąka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdanon 63%, Milan Club Polonia 2001 37%.
fcdanon - Milan Club Polonia 2001 2:0

46e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński rent richting de bal. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichrowski rent richting de bal. Stawowy begaat een overtreding. Stawowy krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron met een sublieme pass. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lulek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skowron met de inworp. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdanon 48%, Milan Club Polonia 2001 52%.
fcdanon - Milan Club Polonia 2001 2:0