Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayos Malayos KS Garwolin
523 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bojkiewicz de bal. Tustanowski rent richting de bal. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bojkiewicz kopt de bal weg. Malawski is nu in balbezit. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Małosolny probeert naar een medespeler te passen. Sadek kopt de bal weg. Trzmielewski probeert de bal aan de voet te houden. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna geeft de bal voor. Małosolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayos Malayos - KS Garwolin 0:1

21e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Studnicki speelt de bal door. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bojkiewicz kopt de bal weg. Szluga is nu in balbezit. Szluga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ślużyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Świąder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studnicki met een sublieme pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayos Malayos - KS Garwolin 0:2

38e minuut.
Ryczek trapt de bal weg. Malawski is nu in balbezit. Malawski passt de bal zonder na te denken. Klimkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bojkiewicz onderschept slim de pass. Bojkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski haalt uit met een fantastische trap. Wielopolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayos Malayos 64%, KS Garwolin 36%.
Rayos Malayos - KS Garwolin 0:2

65e minuut.
Osicki rent richting de bal. Osicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marczyński met een snelle inworp. Studnicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sadek probeert de bal aan de voet te houden. Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tustanowski draait met de bal, schiet en ... Wielopolski kopt de bal weg. Osicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klimkiewicz is nu in balbezit. Klimkiewicz passt de bal met de wreef. Szluga probeert naar een medespeler te passen. Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trzmielewski geeft een hoge lob. Bojkiewicz rent richting de bal. Bojkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Malawski is nu in balbezit. Malawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayos Malayos 51%, KS Garwolin 49%.
Rayos Malayos - KS Garwolin 0:2