Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bydgoszcz Fordon B-K-S Bochnia
Normal Tactiek 523
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Kubizna geeft de bal voor. Łacek kopt de bal weg. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomaszewicz de bal. Kleszczewski rent richting de bal. Kleszczewski haalt uit met een fantastische trap. Chudzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mamet speelt de bal door. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas passt de bal in één keer door. Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miguel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Balcerowicz kopt de bal weg. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada met een sublieme pass. Miguel is nu in balbezit. Miguel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Balcerowicz speelt de bal door. Kubizna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chałas. Chałas krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Grabas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szwaja de bal. Szwaja speelt de bal door. Miguel is nu in balbezit. Miguel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydgoszcz Fordon - B-K-S Bochnia 0:1

36e minuut.
Grabas met een sublieme pass. Miguel is nu in balbezit. Miguel speelt de bal door. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydgoszcz Fordon - B-K-S Bochnia 0:2

39e minuut.
Tabaczyński passt de bal met de wreef. Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski geeft een hoge lob. Szwaja rent richting de bal. Szwaja geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydgoszcz Fordon - B-K-S Bochnia 0:3

44e minuut.
Tabaczyński rent richting de bal. Grabas verovert de bal door een tackle van achteren. Grabas speelt de bal door. Miguel heeft problemen om de bal te vangen. Miguel draait met de bal, schiet en ... Chudzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydgoszcz Fordon 55%, B-K-S Bochnia 45%.
FC Bydgoszcz Fordon - B-K-S Bochnia 0:3

58e minuut.
Tabaczyński passt de bal in één keer door. Zabłocki is nu in balbezit. Szwaja maakt een afschuwelijke overtreding. Szwaja krijgt een gele kaart. Zabłocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabłocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mamet onderschept slim de pass. Mamet geeft een lange en hoge pass. Kindera speelt de bal door. Miguel rent richting de bal. Miguel haalt uit met een fantastische trap. Chudzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kindera passt de bal zonder na te denken. Car is nu in balbezit. Car geeft een hoge lob. Grabas is nu in balbezit. Grabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydgoszcz Fordon 59%, B-K-S Bochnia 41%.
FC Bydgoszcz Fordon - B-K-S Bochnia 0:3