Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Wodzisław LKS-SOLAVIA-GROJEC
Kamil ofensywna Tactiek Solavia
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 38.3
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil onderschept slim de pass. Busuttil speelt de bal door. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap. Treccani verovert de bal door een tackle van achteren. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil haalt uit met een fantastische trap. Renner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Valinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşescu met een sublieme pass. Kociniak rent richting de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Hincapié de bal. Hincapié speelt de bal door. Kociniak rent richting de bal. Strujac rent richting de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Renner met een harde bal richting middenveld. Hincapié speelt de bal door. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

29e minuut.
Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hincapié onderschept slim de pass. Hincapié probeert naar een medespeler te passen. Busuttil rent richting de bal. Busuttil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Renner met een harde bal richting middenveld. Ceauşescu speelt de bal door. Busuttil rent richting de bal. Busuttil schiet op doel. Renner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Wodzisław - LKS-SOLAVIA-GROJEC 1:0

37e minuut.
Ceauşescu rent richting de bal. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak passt de bal met de wreef. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Renner speelt de bal door. Nummivuori controleert de bal met de borst. Ceauşescu probeert naar een medespeler te passen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Wodzisław 38%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 62%.
Czarni Wodzisław - LKS-SOLAVIA-GROJEC 1:0

49e minuut.
Hincapié passt de bal met de wreef. Treccani rent richting de bal. Busuttil onderschept slim de pass. Busuttil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Wodzisław - LKS-SOLAVIA-GROJEC 2:0

56e minuut.
Busuttil passt de bal zonder na te denken. Kociniak is nu in balbezit. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac draait met de bal, schiet en ... Szeremet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Wodzisław - LKS-SOLAVIA-GROJEC 3:0

61e minuut.
Ceauşescu met een sublieme pass. Hincapié bereikt de bal nog maar net als eerste. Hincapié passt de bal met de wreef. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac haalt uit met een fantastische trap. Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Wodzisław 47%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 53%.
Czarni Wodzisław - LKS-SOLAVIA-GROJEC 3:0