Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce Proste Chłopy
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Papała geeft een hoge lob. Inworp. Jagła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyguła rent richting de bal. Zyguła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Midzior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Gościnika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jagła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gościnika geeft een hoge lob. Inworp. Jagła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyguła rent richting de bal. Zyguła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 0:1

16e minuut.
Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Citko. Zyguła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zyguła kan niet meer verder spelen. Kiełczykowski komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet onderschept slim de pass. Nowosielski is nu in balbezit. Łabuś rent richting de bal. Łabuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 1:1

33e minuut.
Nowosielski heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś passt de bal zonder na te denken. Sonet is nu in balbezit. Sonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rzeszutek is nu in balbezit. Rzeszutek probeert naar een medespeler te passen. Zająkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet onderschept slim de pass. Sonet schiet op doel. Desperat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 42%, Proste Chłopy 58%.
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 2:1

49e minuut.
Inworp. Jagła met een snelle inworp. Maziarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sonet kopt de bal weg. Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś passt de bal in één keer door. Sonet rent richting de bal. Sonet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wlisłocki passt de bal zonder na te denken. Jakiel rent richting de bal. Jakiel passt de bal in één keer door. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Midzior de bal onder controle te krijgen. Maziarczyk is nu in balbezit. Maziarczyk passt de bal zonder na te denken. Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 61%, Proste Chłopy 39%.
Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce - Proste Chłopy 3:1