Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potrawie BKS LADA CHICAGO
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Biegański geeft de bal voor. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz onderschept slim de pass. Regosz met een sublieme pass. Herman geeft de bal voor. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kuczen geeft een lange en hoge pass. Regosz heeft problemen om de bal te vangen. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Potracki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen passt de bal zonder na te denken. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Bródka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potrawie 40%, BKS LADA CHICAGO 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potrawie - BKS LADA CHICAGO 0:0

57e minuut.
Regosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janus de bal. Gorząd probeert naar een medespeler te passen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gorząd kopt de bal weg. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna is nu in balbezit. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz geeft een hoge lob. Wiechowski heeft problemen om de bal te vangen. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potrawie - BKS LADA CHICAGO 1:0

90e minuut.
Gorząd rent richting de bal. Gorząd speelt de bal door. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potrawie 38%, BKS LADA CHICAGO 62%.
FC Potrawie - BKS LADA CHICAGO 1:0