Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Mchw Atletico Wołomin
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bundi probeert naar een medespeler te passen. Tostowski rent richting de bal. Siekiera begaat een overtreding. Tostowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tostowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Graniczka met een harde bal richting middenveld. Tostowski kopt de bal weg. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:1

3e minuut.
Bošković onderschept slim de pass. Bošković passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Graniczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:2

7e minuut.
Bundi kopt de bal weg. Bošković heeft problemen om de bal te vangen. Bošković passt de bal met de wreef. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. Graniczka bokst de bal weg.

8e minuut.
Grygoruk rent richting de bal. Bejat onderschept slim de pass. Stąporski maakt een afschuwelijke overtreding. Stąporski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Graniczka probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. Graniczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Żymirski probeert de bal aan de voet te houden. Bundi geeft de bal voor. Stąporski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruf neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Bošković is nu in balbezit. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:3

18e minuut.
Siekiera rent richting de bal. Bošković onderschept slim de pass. Bošković speelt de bal door. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft de bal voor. Stanuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Graniczka met een sublieme pass. Bundi kopt de bal weg. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Żymirski geeft een lange en hoge pass. Grygoruk kopt de bal weg. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Graniczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:4

29e minuut.
Tekelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. Kocyba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:5

32e minuut.
Ruf rent richting de bal. Ruf geeft een lange en hoge pass. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal in één keer door. Bošković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cornejo met een sublieme pass. Bošković heeft problemen om de bal te vangen. Bošković passt de bal met de wreef. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:6

36e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Bošković met een sublieme pass. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Bošković rent richting de bal. Cwyl is nu in balbezit. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. Graniczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:7

39e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković speelt de bal door. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cornejo geeft de bal voor. Graniczka probeert naar een medespeler te passen. Bundi kopt de bal weg. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Mchw 93%, Atletico Wołomin 7%.
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:7

47e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković rent richting de bal. Bošković draait met de bal, schiet en ... Cwyl probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cornejo zal de hoekschop nemen. Tekelioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Graniczka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:8

49e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo geeft de bal voor. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Graniczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Víravec met een sublieme pass. Calangiu probeert naar een medespeler te passen. Bošković is nu in balbezit. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal met de wreef. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:9

57e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kocyba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graniczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:10

60e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:11

64e minuut.
Víravec geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu kopt de bal weg. Daar is Siekiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kocyba trapt de bal weg van het doel. Tostowski kopt de bal weg. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Ruf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejat is nu in balbezit. Bejat geeft de bal voor. Bošković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:12

80e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Graniczka rent richting de bal. Graniczka geeft de bal voor. Ruf geeft een lange en hoge pass. Bošković kopt de bal weg. Graniczka bokst de bal weg.

83e minuut.
Calangiu kopt de bal weg. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković passt de bal in één keer door. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Kocyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocyba geeft de bal voor. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:13

90e minuut.
Siekiera speelt de bal door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal met de wreef. Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Mchw 84%, Atletico Wołomin 16%.
Pogoń Mchw - Atletico Wołomin 0:13