Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS BlackTeam FC SIERAKOWICE
Normal Tactiek pp6
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pabina speelt de bal door. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. Gilewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:1

9e minuut.
Skrobich kan de bal niet met de borst controleren. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich rent richting de bal. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pabina speelt de bal door. Skrobich controleert de bal met de borst. Skrobich met een sublieme pass. Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski schiet op doel. Gilewski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerwiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Skrobich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich schiet op doel. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:2

20e minuut.
Wyrębek kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka met een sublieme pass. Petruniczyk rent richting de bal. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:3

27e minuut.
Plich is nu in balbezit. Smoluchowski rent richting de bal. Plich rent richting de bal. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jegliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gorzelak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina met een snelle inworp. Jegliński speelt de bal door. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Czerwiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pabina de bal. Pabina passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:5

39e minuut.
Rempalski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. Gilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:6

43e minuut.
Widłak met een sublieme pass. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Czerwiński met een sublieme pass. Skrobich rent richting de bal. Skrobich passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jegliński rent richting de bal. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BlackTeam 78%, FC SIERAKOWICE 22%.
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:7

49e minuut.
Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka passt de bal met de wreef. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:8

55e minuut.
Pabina met een sublieme pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Gilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:9

56e minuut.
Cegielski probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk met een sublieme pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Baranowski onderschept slim de pass. Baranowski geeft een lange en hoge pass. Wyrębek kopt de bal weg. Daar is Malitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malitka geeft een lange en hoge pass. Gilewski bokst de bal weg. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:10

62e minuut.
Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński met een sublieme pass. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:11

63e minuut.
Skrobich rent richting de bal. Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabina geeft een hoge lob. Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Jegliński speelt de bal door. Klungelig pakt Skrobich de bal. Plich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plich krijgt een gele kaart. Skrobich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malitka wilt de vrije trap nemen. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Malitka heeft problemen om de bal te vangen. Malitka geeft een hoge lob. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Gilewski met een harde bal richting middenveld. Czerwiński kopt de bal weg. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jegliński rent richting de bal. Jegliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:12

75e minuut.
Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich probeert naar een medespeler te passen. Jegliński rent richting de bal. Jegliński draait met de bal, schiet en ... Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:13

78e minuut.
Skrobich passt de bal met de wreef. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski speelt de bal door. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Malitka geeft een hoge lob. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski geeft een hoge lob. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:14

85e minuut.
Pabina met een sublieme pass. Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:15

86e minuut.
Cegielski speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Smoluchowski is nu in balbezit. Jegliński rent richting de bal. Jegliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BlackTeam 87%, FC SIERAKOWICE 13%.
KS BlackTeam - FC SIERAKOWICE 0:15