Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proste Chłopy rsdCrew
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Brakoniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ... Desperat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - rsdCrew 0:1

30e minuut.
Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Żulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proste Chłopy - rsdCrew 1:1

34e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński probeert naar een medespeler te passen. Raszkiewicz rent richting de bal. Raszkiewicz schiet op doel. Desperat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - rsdCrew 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proste Chłopy 55%, rsdCrew 45%.
Proste Chłopy - rsdCrew 1:2

52e minuut.
Brakoniecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński is nu in balbezit. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski schiet op doel. Desperat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Leński kopt de bal weg. Klungelig pakt Zająkała de bal. Raszkiewicz begaat een overtreding. Raszkiewicz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jagła onderschept slim de pass. Jagła geeft een hoge lob. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Żulewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proste Chłopy - rsdCrew 2:2

64e minuut.
Klungelig pakt Wlisłocki de bal. Kluszczyński is nu in balbezit. Wlisłocki onderschept slim de pass. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Krauze met een sublieme pass. Okoniewski is nu in balbezit. Brakoniecki is nu in balbezit. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Desperat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proste Chłopy 46%, rsdCrew 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proste Chłopy - rsdCrew 2:2