Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0120
  • Stadion: T 29
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8099
FC SIERAKOWICE Pogoń Mchw
pp6 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński geeft een hoge lob. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jegliński speelt de bal door. Daar is Pabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski rent richting de bal. Pabina verovert de bal door een tackle van achteren. Pabina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Malitka passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch is nu in balbezit. Smoluchowski onderschept slim de pass. Smoluchowski schiet op doel. Graniczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Malitka passt de bal zonder na te denken. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 1:0

19e minuut.
Inworp. Czerwiński met de inworp. Malitka speelt de bal door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 2:0

21e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Jegliński met een sublieme pass. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert de bal aan de voet te houden. Graniczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cwyl met een harde bal richting middenveld. Jegliński kopt de bal weg. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 3:0

23e minuut.
Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński rent richting de bal. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Żymirski onderschept slim de pass. Żymirski speelt de bal door. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 4:0

34e minuut.
Malitka speelt de bal door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński geeft de bal voor. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 5:0

35e minuut.
Klungelig pakt Skrobich de bal. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Czerwiński met de inworp. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. Graniczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 6:0

38e minuut.
Stąporski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina met de inworp. Malitka geeft de bal voor. Czerwiński geeft een hoge lob. Graniczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Stąporski rent richting de bal. Pabina verovert de bal door een tackle van achteren. Pabina speelt de bal door. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 7:0

45e minuut.
Inworp. Stąporski met de inworp. Żymirski rent richting de bal. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 20%, Pogoń Mchw 80%.
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 7:0

46e minuut.
Owsianka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński met een sublieme pass. Smoluchowski rent richting de bal. Czerwiński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Skrobich de bal. Żymirski is nu in balbezit. Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 8:0

55e minuut.
Cwyl geeft de bal voor. Inworp. Czerwiński met de inworp. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski geeft een lange en hoge pass. Graniczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cwyl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwiński met de inworp. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Czerwiński geeft de bal voor. Doeltrap. Graniczka met een harde bal richting middenveld. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graniczka speelt de bal door. Czerwiński kopt de bal weg. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. Graniczka bokst de bal weg. Skrobich maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cwyl de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 9:0

66e minuut.
Owsianka passt de bal zonder na te denken. Pabina rent richting de bal. Pabina passt de bal met de wreef. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 10:0

68e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński speelt de bal door. Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Skrobich draait met de bal, schiet en ... Kocyba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pabina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smoluchowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cwyl de bal onder controle te krijgen. Paal!

82e minuut.
Owsianka passt de bal in één keer door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal in één keer door. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 11:0

84e minuut.
Pabina is nu in balbezit. Pabina probeert naar een medespeler te passen. Jegliński is nu in balbezit. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Owsianka rent richting de bal. Żymirski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owsianka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owsianka met een snel genomen vrije trap. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cwyl trapt de bal weg van het doel. Inworp. Czerwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owsianka geeft een hoge lob. Graniczka bokst de bal weg. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 12:0

90e minuut.
Siekiera probeert de bal aan de voet te houden. Czerwiński is nu in balbezit. Stanuch rent richting de bal. Stanuch geeft de bal voor. Czerwiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 15%, Pogoń Mchw 85%.
FC SIERAKOWICE - Pogoń Mchw 12:0